Anar directament al contingut

Web Esport: nova revista digital dedicada a l'esport

Web Esport: nova revista digital dedicada a l'esport
Ja és a la xarxa l'edició número 2 de Web Esport, una nova publicació electrònica especialitzada en la informació esportiva de les illes Balears. La revista digital s'edita en espanyol i dedica diferents apartats, alguns encara en construcció, a les diverses modalitats esportives.

A la portada de l'edició actual destaca la notícia de l'agressió del jugador del Mallorca Paco Sanz a un redactor del Diario de Mallorca. Segons la notícia publicada a Web Esport, el jugador del Reial Mallorca Paco Sanz va agredir diumenge, dia 2 de gener, al finalitzar l'entrenament a Son Bibiloni, al periodista Tomeu Garcías, redactor del Diario de Mallorca. Segons Garcías, el futbolista Paco Sanz va taponar amb el seu cotxe la sortida del vehicle del periodista i després l'agafa pel coll.
 
Data de publicació: 07/01/2000

© 1996-2020 BalearWeb / Formentera - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat