Anar directament al contingut

Fira artesana de la Mola

Fira artesana de la Mola
El mercat hippie que se celebra al Pilar de la Mola és una cita obligada per als artesans de Formentera i un dels principals atractius turístics d'aquesta població, situada a l'extrem sud, a la part més alta de l'illa.

Tots els dimecres i diumenges, des de juny a octubre, a partir de les 16:00 h i fins a les 21:00 h, la Fira de la Mola acull tallers on els creadors treballen amb diferents materials com ara la fusta, la plata, la pedra... a més de paradetes on es poden adquirir objectes d'artesania molt diversos i de gran qualitat. Sovint també s'hi ofereixen actuacions musicals en directe.

Al mercat es reuneixen els artesans veterans que s'instal·laren a Formentera amb el moviment hippie dels anys 60, tot cercant la pau i la llibertat de l'illa, i també els joves artesans que arriben cada estiu a la població més tranquil·la de Formentera, seguint les passes dels hippies establerts. Aquests joves se situen normalment en les immediacions del mercat, a l'espera de poder contractar una parada estable dins la zona comú d'exposició.

A pocs metres de la Fira s'hi troba el taller i botiga del joier Majoral, que va començar a comercialitzar les seves creacions en aquest mercat hippie. Es pot trobar àmplia informació sobre Majoral a www.majoral.com

D'altres artesans formenterers també ofereixen les seves creacions a través de la xarxa, com ara Jaume Mateu que treballa amb ceràmica, i Frank i Quim, que creen escultures i objectes diversos a partir d'arrels de ginebró i savina recollides als boscos de Formentera.

Fotos © BalearWeb
 
Data de publicació: 08/07/2002

© 1996-2024 BalearWeb / Formentera - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat