Anar directament al contingut

El Blue Bar de Formentera ja és obert

El Blue Bar de Formentera ja és obert
El nou CD del Blue Bar sortirà a la venda el mes de maig

Després del descans hivernal, el Blue Bar de Formentera va reobrir les seves portes la nit del passat dijous, 17 d'abril, coincidint amb les vacances de Pasqua. Aquest emblemàtic local situat a la Platja de Migjorn, romandrà obert fins al final de l'estiu, tots els dies de les 12 del migdia a les 4 de la matinada. De dia ofereix sol, platja i restaurant. De nit es transforma en un animat bar de copes il·luminat per la lluna.

Regentat des de l'any 1990 per Günther Schott, la història del Blue Bar comença als anys 70, en ple auge del moviment hippie. Conservant intacte tot l'encant i esperit d'aquella primera època, aquest "chiringuito" ha esdevingut una visita obligada per a turistes i residents. Un oasi amb un entorn inigualable, espectaculars postes de sol i bona música; on el blau del mar i el cel es fonen en perfecta harmonia.

Aquesta nova temporada, el Blue Bar presentarà la seva segona producció discogràfica: "Uplifted". El nou CD sortirà a la venda el proper mes de maig i es podrà adquirir a través d'internet, igual que el primer disc, "The Essential Collection", que es va presentar l'estiu de 2002 i des d'aleshores ha obtingut un gran èxit de vendes. Una altra novetat d'aquest any és la presentació d'un vídeo clip promocional, que ja es pot trobar a la web del Blue Bar.

Més informació:

Blue Bar
www.bluebarformentera.com
guenther@bluebarformentera.com
Tel: 971187011
 

Fotos ©  BalearWeb
 
Data de publicació: 22/04/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Formentera - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat