Anar directament al contingut

Escultura de Miquel Barceló a la plaça de l'Ajuntament

Escultura de Miquel Barceló a la plaça de l'Ajuntament

L'escultura de gran format titulada "Mobili" de l'artista mallorquí Miquel Barceló (Felanitx, 1957) romandrà ubicada del 27 d'abril al 31 d'agost de 2003 a la plaça de l'Ajuntament de Formentera a Sant Francesc Xavier.

La mostra forma part del conjunt d'exposicions titulat "Miquel Barceló a les Illes Balears" que, organitzat per la Fundació Balears 21 i comissariat pel mallorquí Enric Juncosa, en l'actualitat director del Irish Museum of Modern Art de Dublín, també portarà l'obra de l'artista al Museu d'Art Contemporani d'Eivissa, al Museu de Menorca a Maó, a la capella del Roser a Ciutadella i a Sa Llotja de Palma.

Miquel Barceló esta treballant actualment en el revestiment de terracota i la decoració de la capella de Sant Pere a la Seu de Mallorca. Es pot trobar més informació sobre l'artista i la seva obra a la web del Fons Documental Miquel Barceló d'Artà.

Foto © Marià Castelló / BalearWeb: inauguració de l'exposició

 
Data de publicació: 28/04/2003

© 1996-2022 BalearWeb / Formentera - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat