Anar directament al contingut

Més de 40 webs participen en el Premi Web 2003

Més de 40 webs participen en el Premi Web 2003
Un total de 42 webs s'han inscrit en el Premi Web 2003, organitzat per BalearWeb. La llarga llista de participants ja es pot consultar aquí. Aquesta nova edició del Premi, la quarta, ha obtingut quasi un 50% més de participació que la celebrada l'any passat.

Seguint el calendari anunciat, del 28 d'abril a l'11 de maig es realitzarà una enquesta-debat online, accessible des de les portades de MallorcaWeb, MenorcaWeb, EivissaWeb i FormenteraWeb, per tal que tots els internautes interessats puguin votar per la millor web del 2003. Els resultats de l'enquesta-debat seran tinguts en compte pel jurat, però no seran vinculants. D'altra banda, el dijous 8 de maig, a les 21:00 h, se celebrarà a la sala de Xat de BalearWeb una reunió virtual amb els concursants.

Enguany el Premi Web compta amb el patrocini de la Direcció General de Política Lingüística de la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears i a diferència de les anteriors edicions s'atorgaran tres premis: un primer premi per a l'autor de la web guanyadora consistent en 1.200 euros i la compra d'un domini propi i l'allotjament gratuït de la web, un segon premi de 600 euros pel segon classificat i un tercer premi de 300 euros pel concursant que ocupi el tercer lloc.

El jurat que decidirà el guanyador del "Premi Web 2003" estarà format pels autors de les webs que foren premiades a les edicions anteriors del concurs, per un representant de la Direcció General de Política Lingüística i per dues persones més designades per BalearWeb. El veredicte es donarà a conèixer el divendres 16 de maig com a notícia accessible des de les portades de cadascuna de les illes i el mateix dia, a partir de les 21:00 h, se celebrarà a la seu de BalearWeb, la festa del "Premi Web 2003".

Més informació: Premi Web
 
Data de publicació: 26/04/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Formentera - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat