Anar directament al contingut

Últimes setmanes per apuntar-se al Premi Web 2003

Últimes setmanes per apuntar-se al Premi Web 2003
Queden poc més de dues setmanes perquè finalitzi el termini d'inscripció del Premi Web 2003 convocat per BalearWeb. Els interessats en participar en el concurs tenen temps fins el proper dia 25 d'abril per formalitzar la seva inscripció.

Ja hi ha inscrites més de 30 pàgines web, bona part de les quals són de Mallorca, però també n'hi ha de Menorca, Eivissa i Formentera. Hi ha projectes nous creats enguany –molt diversos– i també algunes webs que ja han participat en anteriors edicions. La llista es publicarà el proper 26 d'abril.

Aquest premi se celebra anualment des de l'any 2000 i sempre ha obtingut una gran participació, tant pels premis que s'atorguen, com per la seva finalitat de servir com a plataforma per promoure les webs participants. No és d'estranyar que alguns concursants repeteixin, més tenint en compte que les activitats que envolten el Premi –les votacions online, el debat, el xat i la festa final– són molt animades.

Enguany el Premi Web compta amb el patrocini de la Direcció General de Política Lingüística de la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears i a diferència de les anteriors edicions s'atorgaran tres premis: un primer premi per a l'autor de la web guanyadora consistent en 1.200 euros i la compra d'un domini propi i l'allotjament gratuït de la web, un segon premi de 600 euros pel segon classificat i un tercer premi de 300 euros pel concursant que ocupi el tercer lloc.

Algunes de les webs premiades en anteriors edicions del concurs són: Alfonduco Edicions, Fotografia de Natura, lavila.org, Webverd, 9D-La Novena Dimensió, Folk de Mallorca i vinedefesta.com.
 
Data de publicació: 09/04/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Formentera - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat