Anar directament al contingut

Eleccions 2003

Eleccions 2003
El diumenge 25 de maig es celebraran les eleccions al Parlament i als municipis de les Illes Balears i Pitiüses. La campanya electoral començarà oficialment el divendres 9 de maig i es prolongarà durant quinze dies fins el divendres 23 de maig.

BalearWeb, la capçalera que agrupa i dona serveis comuns a MallorcaWeb, MenorcaWeb, EivissaWeb i FormenteraWeb, ha preparat l'especial Eleccions 2003 amb informació sobre les candidatures presentades i una selecció d'enllaços relacionats amb aquestes eleccions. Si algún candidat o partit polític disposa de pàgina web i no surt a la selecció d'enllaços relacionats amb les eleccions 2003 que inclou l'especial, pot donar-se d'alta escrivint a master@balearweb.com. A la mateixa web, també és publicaran a partir del 25 de maig els resultats més significatius de les eleccions municipals i autonòmiques.

D'altra banda, de l'11 al 19 de maig es farà una enquesta-debat online per tal que tots els internautes interessats puguin expressar la seva opinió sobre les candidatures presentades al Parlament, i a partir del 20 de maig es farà una altra enquesta sobre quina hauria de ser la prioritat del futur Govern.

Més informació: Eleccions 2003

Foto © BalearWeb: Parlament de les Illes Balears
 
Data de publicació: 06/05/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Formentera - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat