Anar directament al contingut

Rata-pinyada, Serra i Costes i m.ar, les tres guanyadores del Premi Web 2003

Rata-pinyada, Serra i Costes i m.ar, les tres guanyadores del Premi Web 2003
La decisió del jurat del Premi Web 2003 no ha estat fàcil, ja que enguany competien moltes webs de gran qualitat. Per a l'elecció del guanyador s'ha realitzat una avaluació exhaustiva de totes les webs participants, en dues fases. En la primera fase, el jurat ha seleccionat com a finalistes 14 webs: m.ar / urbanisme arquitectura i disseny, Integrat, Poesia del coneixement, Rata-pinyada, Illes Balears, terres de vi, Serra i Costes, Compartir cotxe, Història i tècnica del gravat, Fotos de Pollença, Ramon Llull, Edicions Atàviques, Bitruband, Xeremiers de Son Roca, i Cor de la Mediterrània.

En la segona i última fase, els dotze membres del jurat han analitzat de forma específica els aspectes tècnics, gràfics i de contingut de cada una de les webs finalistes. Antònia Calafat, Antonio Fernandez Coca, Jaume Vidal i Òscar Bagur han valorat els aspectes gràfics. Biel Perelló, Pep Toni Rúbio, Miquel Àngel Dora i Bàrbara Torres els aspectes de contingut. I Antoni Burguera, Iker Tolosa, Miquel Piulats i Elena Vera els aspectes tècnics.

El resultat és el següent:

- El 1r Premi, consistent en 1.200 euros i la compra d'un domini propi per a la web premiada i l'allotjament gratuït de per vida, s'atorga a François O'keeffe per Rata-pinyada, web sobre aquest singular mamífer.
- El 2n Premi, de 600 euros, recau sobre Bartomeu Santandreu per Serra i Costes, web dedicada a la fotografia de natura a les illes Balears.
- I el 3r Premi, de 300 euros, és per Marià Castelló i Jaume Luis per m.ar / urbanisme arquitectura i disseny, web d'aquests dos arquitectes amb estudi a Formentera i a Mallorca.

BalearWeb vol agrair a tots els concursants la seva participació en el Premi Web 2003. Per això concedirà 10.000 exposicions de banners a cada concursant per ajudar a promocionar totes les webs participants a través de les pàgines informatives de BalearWeb. Els participants ja poden enviar els seus anuncis a master@balearweb.com (format JPG o GIF, 468 x 60 pixels, màxim 15 Kb) i s'incorporaran al cicle rotatori de banners de BalearWeb.

Es pot accedir a la llista completa de participants a través de la web del Premi Web 2003, on també es troba àmplia informació sobre el concurs i les activitats organitzades paral·lelament.

Finalment, com a cloenda del concurs, avui, divendres 16, a partir de les 21:00 h, tendrà lloc a la seu de BalearWeb, al municipi d'Andratx, la Festa del Premi Web 2003.
 
Data de publicació: 16/05/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Formentera - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat