Anar directament al contingut

Resultats de les eleccions municipals a Formentera

Tot i ser la candidatura més votada, la Coalició d'Organitzacions Progressistes (COP) ha perdut la majoria absoluta a l'Ajuntament de Formentera. La candidatura de la COP encapçalada per l'actual alcalde Isidor Torres ha obtingut 6 regidors, perdent-ne 2 respecte a les eleccions de 1999. El Partit Popular, amb Juan Manuel Costa com a cap de llista, es converteix en la segona força municipal amb l'obtenció de tres regidors, dos més que a les anteriors eleccions, i la candidatura del Grupo Independientes Formentera (GUIF) encapçalada per Antonio Campillo també obté 3 regidors, perdent-ne 1 respecte a les eleccions anteriors. La novetat electoral és l'entrada a l'Ajuntament del Partido Renovador de Eivissa y Formentera (PREF) que ha obtingut 1 regidor, Cándido Valladolid, i possiblement serà clau per a la governabilitat de l'Ajuntament.

Més informació: Especial Eleccions 2003
 
Data de publicació: 26/05/2003

© 1996-2020 BalearWeb / Formentera - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat