Anar directament al contingut

ADLIB, moda d'Eivissa i Formentera

ADLIB, moda d'Eivissa i Formentera
El passat cap de setmana es celebrà a Eivissa i Formentera la passarel·la "Adlib, moda d'Eivissa i Formentera", impulsada en els seus orígens, als anys 70, per la princesa iugoslava Smilja Mihailovitch i actualment organitzada pel Patronat de la Moda d'Eivissa i Formentera.

La desfilada inaugural se celebrà dissabte a la ciutat d'Eivissa, concretament al parc des Portal Nou de Dalt Vila, i el diumenge es repetí a la plaça de l'Ajuntament de Formentera. Aquesta nova edició, presentada per Anne Igartiburu, comptà amb la participació dels alumnes de l'Escola d'Art d'Eivissa i 22 dissenyadors que mostraren les tendències de la moda Adlib pel 2003.

Dels 22 dissenyadors pitiüsos que han participat a Adlib 2003, 19 són de l'illa d'Eivissa: Jazz Piel, Chapeau Ibiza, Gloria Bendita, Cáñamo, De Bois, Marta Raffo, Melania Piris, Claudie Noelle, Luis Ferrer, Zarabanda, Ibimoda, Maru García, Francisca Ferrer, Moleke, Charo Ruiz, Ruben Perlotti, Lopeta, Tres Ibiza i MapaMundi; i 3 són de l'illa de Formentera: Eva Cardona, Ishvara i Jesús Costa.

Reportatge fotogràfic de la passarel·la celebrada a Sant Francesc Xavier de Formentera
 

Foto © FormenteraWeb / BalearWeb
 
Data de publicació: 03/06/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Formentera - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat