Anar directament al contingut

Concert de Carmen Jaime a Sant Ferran

Concert de Carmen Jaime a Sant Ferran
Cada divendres d'estiu, a partir de les 22:00 h, es pot escoltar música en viu a la plaça de l'església de Sant Ferran. Aquest divendres, 19 de setembre, hi actuarà com artista convidada la cantant mallorquina Carmen Jaime.

Carmen Jaime inicià la seva carrera musical l'any 1990 amb el grup Local-8 de Palma de Mallorca. Des d'aleshores ha actuat amb diverses formacions, com ara els Blues Devils o Funky Time, i ha compartit escenari amb Van Morrison, Raimundo Amador i Víctor Uris, entre molts d'altres músics de renom.

Actualment, com a membre del grup Clave de Soul, ha recorregut bona part de les sales de música i auditoris de Mallorca, però la seva excepcional veu encara no s'ha escoltat mai a Formentera, per això "hem convidat na Carmen a compartir amb nosaltres una de les nits musicals de Sant Ferran", segons comenta el músic Eky, un dels organitzadors dels concerts de Sant Ferran i responsable de l'escola taller Formentera Guitars.

La cantant mallorquina actuarà acompanyada del mateix Eky i d'altres músics de Formentera. El concert, com tots els que s'organitzen els divendres a Sant Ferran, és d'entrada gratuïta.

Foto cedida per Carmen Jaime / Tribal Fusion
 
Data de publicació: 15/09/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Formentera - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat