Anar directament al contingut

Dia del Turista

Dia del Turista
El proper dijous, 18 de setembre, se celebrarà a les illes Pitiüses el dia del Turista amb un extens programa d'actes que tendran lloc a diverses localitats d'Eivissa i Formentera. Gràcies a un acord entre la Conselleria de Turisme del Consell i els ajuntaments de les Pitiüses, a partir d'ara el Dia del Turista tendrà una data fixa i se celebrarà el tercer dijous de setembre de cada any.

El Dia del Turista inclourà l'entrega de diplomes de fidelitat en homenatge als turistes que visiten l'illa fa més de 20 anys, a més de tot un seguit d'activitats com ara demostracions de ball pagès, degustacions de productes típics i excursions guiades.

Els actes, que es prolongaran fins el dissabte dia 20, tendran lloc a Eivissa ciutat, Sant Antoni de Portmany, Platja d'en Bossa, Figueretes, Port de Sant Miquel, Es Canar, Cala Llonga, Santa Eulària des Riu, Cala Tarida, Cala de Bou, Portinatx, Santa Josep de sa Talaia i Cala Sant Vicent; i a la Savina, Sant Ferran de ses Roques i Es Pujols de Formentera.

El programa complet es pot consultar en format PDF

Foto © BalearWeb: turista visitant Dalt Vila
 
Data de publicació: 10/09/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Formentera - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat