Anar directament al contingut

"Eating & Drinking in Formentera", la primera guia de bars i restaurants de l'Illa

"Eating & Drinking in Formentera", la primera guia de bars i restaurants de l'Illa
A principis d'estiu va sortir al mercat la guia "Eating & Drinking in Formentera", del periodista Joan Marí de la Fuente (Formentera, 1964). La publicació, en format de butxaca, ofereix una relació dels 50 millors bars i restaurants de l'illa seleccionats amb un criteri completament independent, amb informació sobre horaris d'obertura, preus, tipus de cuina, com arribar-hi.... Completen la informació els comentaris personals de l'autor, un profund coneixedor de Formentera, que tot i residir actualment a Barcelona, no ha trencat mai els seus lligams amb l'illa.

"Eating & Dringking in Formentera", la primera guia de bars i restaurants de l'Illa, ha estat publicada per la dissenyadora gràfica Neli Ferrer i l'editor barceloní Eduard Voltas, amics de l'autor i uns enamorats de la pitiüsa menor, que curiosament es van casar en un dels restaurants que figuren en el llibre.

La nova publicació, que s'ha editat només en anglès i es pot adquirir a totes les llibreries de l'illa, ha obtingut força acceptació, especialment entre el públic formenterer, peninsular i italià, que han vist cobert un forat informatiu que existia des de feia molt temps.

Es pot contactar amb l'autor a través de l'adreça joan_mari@hotmail.com, i amb els editors a través de neliferrer@telefonica.net.

Foto © Joan Marí i Neli Ferrer: Portada de la guia "Eating & Dringking in Formentera", il·lustració de Christian Ynaraja
 
Data de publicació: 08/09/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Formentera - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat