Anar directament al contingut

Festes de Sant Francesc Xavier

Festes de Sant Francesc Xavier

Organitzades per Sa Raval des Pa i Oli.

El 3 de desembre és el dia de Sant Francesc, patró de la parròquia de Sant Francesc de Formentera, i per celebrar aquesta data assenyalada, Sa Raval des Pa i Oli - Comissió de Festes, juntament amb nombroses empreses i institucions locals col·laboradores, han preparat un variat programa d'actes que es prolongarà durant tot el cap de setemana.

Gran part de l'activitat festiva, com ara els concerts i les ballades, es concentrarà a sa Plaça, el centre del poble, amb l'Església i l'Ajuntament com a marc. Entre d'altres propostes, el divendres 2 tindrà lloc la presentació del projecte de restauració de les fites de Marc Ferrer. El mateix divendres se celebrarà una cantadada pagesa i una nit rock i blues a càrrec de Miquel, Dennis and Cia.

El dissabte 3, dia del patró, a partir de les 10:00h, tindrà lloc un esmorzar de frit de polp i un concurs de vi pagès, seguit de missa, processó, ball pagès i convit d'orelletes. Les activitats es reprendran cap a les 16:00 h amb jocs populars i activitats infantils que finalitzaran amb la VI Trobada de Glosats, la torrada popular i el concert d'Aires Formenterencs, entre altres propostes.

El diumenge continuarà l'activitat festiva i, dels actes programats, destaca el dinar d'arròs de matances amb música del grup local Endèmiks.

 
Data de publicació: 29/11/2005

© 1996-2024 BalearWeb / Formentera - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat