Anar directament al contingut

El Carme, la festa de la gent de la mar

El Carme, la festa de la gent de la mar

Se celebra a la Savina i Es Pujols.

La Mare de Déu del Carme, patrona de la gent de la mar, es celebra al port de la Savina i a Es Pujols.

A la Savina el programa s'iniciarà el dijous 16 de juliol, a les 18:30 h, amb Missa solemne en honor de la Mare de Déu del Carme, seguida de la tradicional processó marinera. El programa finalitzarà amb ball pagès, animació infantil i música amb Perros de la Calle i Músicos del Mar, 4 de copes i Café Soul.

A Es Pujols les Festes del Carme es celebraran durant el cap de setmana. El dissabte 18, a partir de les 18:00 h, hi haurà animació infantil a la platja i el programa del dia finalitzarà amb l'actuació de 4 de Copes i Flower Power Beach amb DJ Pharma & friends. El diumenge 19 pel matí tendran lloc diverses activitats esportives i a partir de les 18:30 h Missa i processó marinera de la Mare de Déu del Carme. La festa continuarà amb ball tradicional de Formentera, glossadors, actuació d'Aires Formenterencs, focs d'artifici i actuació de l'Orquestra Tràfic.

El programa complet es pot trobar a la web de l'Ajuntament.

 
Data de publicació: 08/07/2009

© 1996-2021 BalearWeb / Formentera - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat