Anar directament al contingut

Mostra Gastronòmica de Formentera

Mostra Gastronòmica de Formentera

Els dies 17 i 18 d'abril a Sant Francesc.

Formentera celebra els dies 17 i 18 d'abril la III Mostra Gastronòmica de Cuina de Formentera, productes de la terra i vins de les Balears, una iniciativa que promou la Conselleria de Turisme, la Cambra de Comerç d'Eivissa i Formentera, i empreses i establiments de l'illa per donar a conèixer el millor de la gastronomia local.

En dues carpes situades a Sant Francesc els visitants trobaran productes com el peix sec, mel, sal natural pura (coneguda com sal líquida), pasta fresca amb farina de l'illa i vins. També podran degustar plats tradicionals de Formentera, com l'amanida pagesa, l'aguiat de rap o el frit de freixures, i postres típiques com la greixonera (pudding), orelletes, bunyols i flaó (pastís de formatge de cabra i menta). Tot això acompanyat de vins de l'illa, dels cellers Terramoll i Cap de Barbaria, així com d'altres cellers de l'arxipèlag.

Una demostració de ball tradicional i diferents actuacions musicals amenitzaran les jornades. A més, hi haurà activitats lúdiques com un concurs d'obrir ampolles i una cursa de cambrers.

Foto d'arxiu cedida pels organitzadors.

 
Data de publicació: 25/03/2010

© 1996-2024 BalearWeb / Formentera - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat