Anar directament al contingut

Desembre a Formentera

Desembre a Formentera

Festes de Sant Francesc, Nadal, Jornada a Can Marroig...

L'illa de Formentera acollirà durant el mes de desembre activitats molt variades, com ara les Festes de Sant Francesc, les Festes de Nadal i una Jornada a Can Marroig dedicada al 10è aniversari del Parc Natural de Ses Salines.

Les Festes de Sant Francesc se celebren entre els dies 1 i 6 de desembre, però el plat fort tendrà lloc el dia del patró, dissabte 3, amb missa, processó, ballada, degustació de broquetes, revetlla... El programa complet de les Festes de Sant Francesc es pot consultar en format PDF.

El programa de les Festes de Nadal encara no s'ha publicat, però ja es pot avançar que el dia 16 de desembre a les 10:30 h s'inaugurarà un Mercat de Nadal al Centre Antoni Tur "Gabrielet"; i que del 19 de desembre al 7 de gener, la sala d'exposicions "Ajuntament Vell" mostrarà l'exposició "Col·lectiva de Nadal" a càrrec d'artistes locals.

Pel que fa a la Jornada dedicada al 10è aniversari del Parc Natural de Ses Salines, tendrà lloc a Can Marroig el dissabte 17 de desembre i inclourà tallers, marató fotogràfica, itinerari guiat... Imprescindible inscripció prèvia al 971301460.

Es pot trobar més informació sobre les activitats que tendran lloc a Formentera durant el mes de desembre a l'Agenda (PDF) que publica el Consell Insular.

Foto © FormenteraWeb: Can Marroig

 
Data de publicació: 01/12/2011

© 1996-2024 BalearWeb / Formentera - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat