Anar directament al contingut

Fira artesana de la Mola

Fira artesana de la Mola: Foto 1
Fira artesana de la Mola
  • Fira artesana de la Mola: Foto 1
  • Fira artesana de la Mola: Foto 2
  • Fira artesana de la Mola: Foto 3
  • Fira artesana de la Mola: Foto 4

El mercat hippie que se celebra al Pilar de la Mola és una cita obligada per als artesans de Formentera i un dels principals atractius turístics d'aquesta població, situada a l'extrem sud, a la part més alta de l'illa.

Tots els dimecres i diumenges, des de juny a octubre, a partir de les 16:00 h i fins a les 21:00 h, la Fira de la Mola acull tallers on els creadors treballen amb diferents materials com ara la fusta, la plata, la pedra... a més de paradetes on es poden adquirir objectes d'artesania molt diversos i de gran qualitat. Sovint també s'hi ofereixen actuacions musicals en directe.

Al mercat es reuneixen els artesans veterans que s'instal·laren a Formentera amb el moviment hippie dels anys 60, tot cercant la pau i la llibertat de l'illa, i també els joves artesans que arriben cada estiu a la població més tranquil·la de Formentera, seguint les passes dels hippies establerts. Aquests joves se situen normalment en les immediacions del mercat, a l'espera de poder contractar una parada estable dins la zona comú d'exposició.

A pocs metres de la Fira s'hi troba el taller i botiga del joier Majoral, que va començar a comercialitzar les seves creacions en aquest mercat hippie. Es pot trobar àmplia informació sobre Majoral a www.majoral.com

D'altres artesans formenterers també ofereixen les seves creacions a través de la xarxa, com ara Jaume Mateu que treballa amb ceràmica, i Frank i Quim, que creen escultures i objectes diversos a partir d'arrels de ginebró i savina recollides als boscos de Formentera.

 
Última actualització: 18/07/2004

© 1996-2023 BalearWeb / Formentera - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat