Anar directament al contingut

Manifestaciˇ massiva contra la guerra

Unes cinc-centes persones de totes les edats es van manifestar aquest passat dissabte a Formentera contra la guerra a l'Iraq. La mobilitzaciˇ va finalitzar amb la lectura del manifest unitari contra la guerra que fou llegit per diversos ciutadans de l'illa en catalÓ, francŔs, italiÓ, espanyol, alemany, anglŔs, holandŔs i Órab.

La massiva assistŔncia a les manifestacions contra la guerra que aquest passat dissabte s'han celebrat a les principals ciutats de tot el mˇn Ús, per a molts observadors, un reflex clar i contundent d'una societat que vol participar directament en els assumptes que l'afecten. Persones de tot el mˇn que responen de forma global i solidÓria a un gran repte de la humanitat, com Ús viure en pau.

NotÝcies relacionades:

- Manifestaciˇ a Eivissa

- Manifestaciˇ a Mallorca

- Manifestaciˇ a Menorca

NotÝcia anterior relacionada:

- Formentera per la pau. No a la guerra! (11/2/2003)

Debat/Enquesta:
- Creus que els Estats Units han d'atacar l'Iraq?
 
Data de publicaciˇ: 16/02/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Formentera - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat