Anar directament al contingut

Premi d'arquitectura pel formenterer Marià Castelló

Premi d'arquitectura pel formenterer Marià Castelló
Si vius a Formentera, estudiar una carrera universitària implica, si més no, un esforç extraordinari. Així, no és d'estranyar que Marià Castelló (Sant Francesc,1976 ) sigui la primera persona nascuda a Formentera que es llicencia en Arquitectura. Però això no és tot, aquest jove arquitecte va obtenir un 10 al projecte de final de carrera, i aquest mateix projecte acaba de rebre el Premi Dragados 2003 de Projectes Final de Carrera, un prestigiós guardó dotat amb 3.600 euros que atorga anualment la Fundació Dragados.

El projecte guardonat és un centre cultural situat a la finca de Can Mayans de Sant Francesc, entre el puig de la venda dels molins de sa Mirada i la zona posterior del casc antic. Es pot trobar àmplia informació sobre l'edifici a la web de l'estudi d'arquitectura m.ar, integrat per Castelló i el mallorquí Jaume Luis.

Segons comenta l'afortunat arquitecte: "No puc ocultar que estic molt content. Aquest reconeixement, desmesurat d'altra banda, ha significat una injecció d'energia per a seguir endavant!".

Marià Castellò també és l'autor de l'avantprojecte de reestructuració de la Plaça d'Europa des Pujols.
 
Data de publicació: 08/06/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Formentera - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat