Anar directament al contingut

Festes del Pilar a la Mola

Festes del Pilar a la Mola
Les festes del Pilar començaren el passat dissabte amb una ballada pagesa al moll des Caló i una cantada a la Mola. Però és aquest cap de setmana quan se concentren les activitats del programa.

Dissabte hi haurà diverses competicions esportives i jocs de taula, al vespre música amb Los mantas i els veterans 4-Men-Terrors, i com a cloenda, un encontre de DJ.

Diumenge, el dia de la patrona, la festa començarà a les 10:00 h amb una competició de vela al port de la Savina i una trobada de llaüts de vela llatina. Al migdia tendrà lloc la tradicional missa seguida de processó i ballada pagesa, i després de dinar se celebrarà la Fira d'Artesania amb música en viu. També hi haurà un espectacle eqüestre, animació infantil i altres activitats. A les vuit de la tarda la gent gaudirà d'una torrada popular i la vetlada continuarà amb un espectacle flamenc i un show de varietats a càrrec de Viva Las Divas. A mitjanit hi haurà focs artificials i després tocarà l'Orquestra Platino. Com a cloenda, a les tres de la matinada, un show eròtic sorpresa.

Foto © BalearWeb: Església de la Mare de Déu del Pilar
 
Data de publicació: 07/10/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Formentera - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat