Anar directament al contingut

Octubre a Formentera

Octubre a Formentera

Fotografia submarina, volta a peu, festes del Pilar.

SETMANA DE FOTOGRAFIA SUBMARINA

Del 5 al 11 d'octubre se celebrarà la 2a Setmana de Fotografia Submarina organitzada pel Consell Insular de Formentera i Vellmarí Diving Center.

Més informació: www.semanafotosubformentera.com

VOLTA A PEU A FORMENTERA

Els Amics de Formentera han organitzat una nova edició de la Volta a peu a Formentera, que tendrà lloc entre els dies 10 i 12 d'octubre.

La 1a Etapa s'iniciarà al Far del Cap de Barbaria per acabar a Es Pujols passant per la Torre de la Gavina i per l'Estany del Peix. La 2a Etapa començarà al Pilar i finalitzarà a Es Pujols desprès d'anar fins el Far de la Mola i baixar pel Camí de Sa Pujada. Pel darrer dia, dilluns 12, s'han programat diverses activitats esportives i els actes finalitzaran amb un dinar de germanor.

Més informació: www.amicsdeformentera.cat

FESTES DEL PILAR A LA MOLA

Les festes del Pilar a la Mola comencen el dissabte 26 de setembre amb un concert acústic a les 20:00 h a sa Plaça de Can Toni que es repetirà el dissabte següent 3 d'octubre. El mateix dia a les 21:00 h hi haurà ballada pagesa a la Casa del Poble. El dissabte 10 d'octubre també hi haurà concert acústic i a partir de les 23:00 h Nit Electrònica. El diumenge 11 d'octubre s'ha programat, entre altres activitats, una October Fest que tendrà lloc a partir del migdia a les pistes de la Mola.

El dilluns 12, el dia de la Patrona, al matí se celebrarà la tradicional missa, acompanyada d'una ballada pagesa i un convit a càrrec de la comissió de festes de la Mola. Al capvespre hi haurà torrada popular, diversos concerts i a mitja nit hi haurà focs artificials.

 
Data de publicació: 28/09/2009

© 1996-2024 BalearWeb / Formentera - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat