Anar directament al contingut

Festes del Pilar a la Mola

Festes del Pilar a la Mola

Tot a punt per les festes patronals.

Aquest dissabte comencen les festes del Pilar de la Mola amb una ballada pagesa i un concert de la Coral Polifònica de Formentera al moll des Caló. L'acte tendrà lloc a les 18:00 h i anirà seguit d'una cantada pagesa a la Casa del Poble de la Mola.

Dissabte al matí es farà una pujada a la Mola corrent i a la tarda una competició d'escacs a càrrec de les escoles de la Mola. El mateix dissabte, com de costum, hi haurà fira artesanal amb música en directe.

Dilluns, a les 20:30 h, Juan Morilla oferirà un concert de flamenc a l'Església de la Mola, seguit d'una actuació del grup formenterer Cheap Violins a la Plaça i un encontre de DJ.

El dimarts 12, el dia de la Patrona, al matí se celebrarà la tradicional missa, acompanyada d'una ballada pagesa i un convit a càrrec de la comissió de festes de la Mola. Al capvespre hi haurà una altra fira d'artesania, animació infantil, entrega de trofeus i torrada per tothom. La vetlada continuarà amb un concert dels grups locals Aires Formenterencs i Enclave, a mitja nit hi haurà focs artificials i, com a colenda, un concert del grup barceloní De Noche.

Foto © BalearWeb: Església de la Mare de Déu del Pilar

 
Data de publicació: 04/10/2004

© 1996-2024 BalearWeb / Formentera - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat